Lindsey Kelk: Egy koszorúslány naplója
2018. december 07. írta: Lulma

Lindsey Kelk: Egy koszorúslány naplója

Először nem gondoltam, hogy "rááldozok" egy bejegyzést erre a könyvre, de aztán másképp éreztem, mire elolvastam. Igazi "tojáslikőr a léleknek" - ha már így az ünnepek felé közeledünk. Szórakoztató, kedves, vicces történet. Mint egy kis romantikus vígjáték.

Adott egy rendezvényszervező cég és egy vállalkozószellemű, ám kissé szétszórt lány, Maddie. Általában koszorúslányként és szervezőként vesz részt mások esküvőjén, pedig a szíve mélyén talán már a sajátjára vágyik. Egyik barátnőjét eljegyezték, így ismét felkérik őt a megtisztelő feladatra. Elvállalja, pedig ez neki ingyen munka - a saját munkája mellett, ahol épp feljebb lépne a ranglétrán. Másik barátnője pedig éppen válás előtt áll, így érthető módon lelki elsősegélyt igényel. Vajon képes lesz Maddie megbirkózni a saját munkájával, a barátnője esküvőjével, a segítségnyújtással és közben a körülötte legyeskedő pasikkal?

Mondhatni klisés és végtelenül egyszerű ez a sztori, de épp ebben rejtőzik a bája. Ugyan, melyik lány ne álmodozna vagy épp olvasna szívesen esküvői történetekről? A naplószerű felépítés és a vicces kiszólások pedig csak megfűszerezik a történetet. Humorosnak találtam és olvastatta magát. Kellemesen csalódtam benne. Van, hogy épp egy ilyen kis limonádé esik jól a hideg téli estéken, egy fárasztó nap után.

Maddie a rá váró terhek ellenére végül ügyesen szövi a szálakat és persze minden jó, ha a vége jó. Na meg persze, ha végül mellette áll a megfelelő, jószándékú és jóképű pasi.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit lazítani az év végi hajtás közepén!

A bejegyzés trackback címe:

https://lulmakonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr6914455190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása