Nyári hűsítő book tag
2015. július 05. írta: Lulma

Nyári hűsítő book tag

Nemrég találtam rá erre a book tagre. Most épp tombol a nyár, tegnap is csak a Duna parton volt elviselhető az idő egy frissítő fröccsnek és egy kedves ismerősömnek köszönhetően. Lássuk hát a nyári hűsítőket!

1. Jeges tea, avagy egy igazán félelmetes olvasmány, amolyan vérfagyaszó:

Stephen Kingtől a Tortúra jutott először eszembe, de Dean R. Koontz könyvei is versenybe szállhatnának. Az biztos, hogy régebben jobban bírtam az ilyesmit. Ma már nem igazán olvasom rémisztő könyveket, főleg mióta egyedül lakom.

2. Hideg gyümölcs turmix, avagy egy olyan könyv, ami 'frissítően' hatott rád:

Jerome Coctoo: Lelke bolondjai. Annyira szép, lírai, és tényleg üdítő ezt a könyvet olvasni.

3. Koktél, avagy egy forró estén olvasott könyv:

Tegnap este fejeztem be Rene Denfeldtől Az elvarázsoltakat. Lesz majd róla poszt, nagyon szerettem olvasni. És tény, hogy meleg volt tegnap este.

4. Limonádé, avagy egy romantikus könyv (a javából):

Hedwig Courths-Wahler: A bükkösben. Oh azok a régi, igazi tartózkodó udvarlások.... Néha úgy érzem, jó lett volna ebben a korban élni :)

5. Hideg sör, avagy egy klasszikus, amit legutóbb olvastál:

Jane Austen: Értelem és érzelem. Bár hideg sörnek nem mondanám, mert sajnos nem nyerte el a tetszésemet. Ellenben amit többször újraolvastam már, és talán klasszikusnak mondható, az Robert Merle Francia história sorozatának Jó városunk, Párizs című kötete.summer-refreshing-drinks.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lulmakonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1007600252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása