Fejős Éva: Eper reggelire
2015. június 22. írta: Lulma

Fejős Éva: Eper reggelire

51.jpgSzerintem már kiolvastam az írónő jó könyveit, mert ez már igazán „lájtika” volt, agypihentetésre elmegy. Nyilván megkapja tőlem a „limonádé” és az „egyszer olvasható” címkét, de különböző kritikákat olvasva róla lehet, hogy a legtöbb ember egyszer sem venné a kezébe. Azért egy forró nyári napon medence mellett, fagyival vagy egy finom koktéllal kellemes. (Ha visszajön majd a jó idő.)

Egyébként az Eper a Hotel Bali folytatása, ezért érdekelt, de talán egy könyv mégis elég lett volna a semmitmondó karakterek életéből.

Fülszöveg: A Hotel Bali című nagysikerű regény rengeteg kérdést hagyott megválaszolatlanul. Az ott megismert négy barátnő élete immár végérvényesen összefonódott, talányosabb utakon, mint hinnénk. Milyen drámai kihívás elé állítja a sors Szilvit, karrier vagy szerelem a fontosabb Gabi számára, vajon Dóra búcsút int-e Balinak, a földi paradicsomnak az elképzelt boldogság reményében, és legfőképpen, helyrehozható-e a múlt szörnyű tévedése Judit számára, van-e újrakezdés a barátságban és a szerelemben?

Ennyi. Jöhet a koktél.

strawberry-cocktail-1600x1200.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lulmakonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr487563662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása