Egy újabb book tag...
2015. augusztus 07. írta: Lulma

Egy újabb book tag...

Anna hívott meg erre a book tagre. Ezúton is köszönöm a jelölést, máskor is nyugodtan írj, szeretem az ilyeneket :) Íme, a válaszaim:

Udvarlós book tag

  1. lépés - Kölcsönös vonzalom. Egy könyv, amit a borítója miatt vettél meg.

Szeretem a szép borítójú könyveket, könyvtárban előszeretettel választok ez alapján, de ha már nagy ritkán vásárlásra adom a fejem, akkor nem ez az elsődleges. Azért tudok példát mondani, nemrég betértem az Alexandrába a nagy nyári akcióra, és megvettem Barbara Erskine regényét, Az idő örvényébent. A választásom okai: az ár és a borító voltak.

  1. lépés - Első benyomás. Egy könyv, amit a fülszövege miatt szereztél be.

Sarah Turnbull: Kezdjük újra Párizsban! – jó, oké, már a címben meglátott Párizsnál megvettem.

  1. lépés - Csábítás. Egy könyv csodálatos írással.

Jerome Coctoo, azaz D. Koronyi Ágnes összes könyve <3

  1. lépés - Első randi. Egy első rész, ami után a sorozat többi részét is olvasni akartad.

Nem vagyok egy nagy sorozatos. Legalábbis könyvben. Ha ez filmsorozatos lenne, akkor kapásból vagy ötöt felsoroltam volna :D Könyvek közül mondjuk ilyen a Trónok Harca.

  1. lépés - Éjszakai telefonálások. Egy könyv, amit egész éjjel olvastál.

Krimikre igaz nálam. Sőt, sokszor a végére lapozok. Utálom magam miatta. A kérdésre visszatérve, először Az üveggyerekek c. svéd ifjúsági krimi ugrott be Kristina Ohlssontól.

  1. lépés - Mindig rád gondolok. Egy könyv, amit nem tudsz kiverni a fejedből.

Kádár Annamária: Mesepszichológia 2. Az ebben található nevelési helyzeteken ajánlott és megoldásaikon gyakran szoktam gondolkodni.

  1. lépés - Testi kapcsolat. Egy könyv, aminek imádod az érintését.

Az üveggyerekek borítóját szívesen simogattam, mert érdekes volt a tapintása az illusztrációnak. Sajnos könyvtári volt. Az itthoniak közül… A Harry Pottereket olvastam legtöbbször újra. Ma már nem vagyok az az újraolvasós típus, de néha előfordul, hogy a könyvespolc mellé érve szeretettel végigsimítok mind a 7 kötet gerincén… :)

  1. lépés - A szülőkkel való találkozás. Egy könyv, amit a családodnak és a barátaidnak ajánlanál.

Mostanában van, hogy elmondják a barátaim, hogy ezt és ezt a könyvet, amit a blogon ajánlottam, kivették a könyvtárból/megvették. Ezeknek a kis visszajelzéseknek mindig nagyon örülök, hiszen a magam szórakoztatásán kívül ez lenne a célja a blognak :) Ha egy konkrét könyvet kellene ajánlani, akkor a Vadont mondanám Cheryl Strayed-től.

  1. lépés - A közös jövő. Egy könyv vagy sorozat, amit sokszor újra fogsz olvasni a jövőben?

Daphne du Maurier: A Manderley-ház asszonya c. regényét már többször is újraolvastam, de annyira bele tudok merülni a hangulatába, világába, hogy valószínűleg hamarosan úja kézbe veszem.

  1. lépés - Oszd meg a taget. Kiket jelölsz?

KönyvParfé, bár tudom, nem vagy oda a book tagekért, de ha van kedved, kommentben/üzenetben válaszolj :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lulmakonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr587689534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Ann 2015.08.09. 08:12:49

Örülök, hogy kitöltötted :)

KönyvParfé 2015.08.10. 18:39:23

Köszönöm, hogy megjelöltél! :)
süti beállítások módosítása