Novemberi összegzés
2017. november 30. írta: Lulma

Novemberi összegzés

A november utolsó napjai nekem már teljes téli, ünnepi hangolódásba csaptak át. Lelassultam, egyre több karácsonyi zenét hallgatok, könyvek terén is meg-megjelent nálam már ez a láz és azt, hogy holnap kinyithassam az adventi kalendárium első ablakát, már úgy várom, mint egy kisgyerek. Idén megleptem magam egy dm-es naptárral - minden ablak valamilyen kozmetikumot rejt majd. Azért ez elég okot ad a várakozásra, nem? :)

Imádom nézni nap, mint nap, ahogy a város ünnepi díszbe öltözik. Égősorok kerülnek a fákra, lámpaoszlopokra, sorban nyílna az adventi vásárok. Jártamban-keltemben beleszagolok a kürtőskalács illatba, egyik este elcsábítottam a páromat forralt borozni, szóval idén már tényleg idő előtt karácsonyi lázban égek. Pedig nem is az a három rövid nap, amit szeretek ebben az egészben, hanem maga a hónap, amikor egy kis melegség költözik az emberek szívébe a hideg időben. 

Úgy érzem, az utóbbi időhöz képest sokat tudtam olvasni novemberben. Már nem indulok el otthonról könyv nélkül, igyekszem tömegközlekedésen, illetve várakozási időkben is olvasni - például orvosi rendelőben, vagy még néha a munkahelyen is kora reggel, amikor már elkészültem a reggeli teendőkkel, de még nem érkezett meg az első gyermek a bölcsődébe. Mutatom, miket olvastam el az ősz utolsó hónapjában:

Papp Diána: Bodza Bisztró - Kellemes kis olvasmány volt. Második könyvem az írónőtől, amit azonnal követett a harmadik is.

Papp Diána: Téli fagyi - Ez is tetszett, bár az előző jobb volt. Poszt már nem született róla.

Rhonda Byrne: The Secret – A Titok - Nemrég került fel róla az ajánlóm. Könyv a gondolatok erejéről, a sikeres, teremtő életről. Tudat alatt már használtam a technikát, de azért hasznos volt olvasni is a szemléletmódról.

Szabó Magda: Születésnap - Az örök kedvencem, ami már az ünnepi hangolódás egyik estéjén került le a polcomról.

Jessica Park: Flat-Out-Love – Celeste bolondulásig - Nagyon tetszett már az első része is, és ez is. Még lehet, hogyha lesz időm, írok róla, mert tényleg tök jó könyv a maga kategóriájában. Kifejezetten érdekes volt az antiszociális Celeste kinyílása, sokan magukra ismerhetnek a karakterben valamilyen szinten.

Jelenleg két könyvet is olvasok, de mindkettő lassú, nehezebb olvasmány. Hamarosan jövök az év utolsó olvasásaival, addig is jó készülődést mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lulmakonyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1613405619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása